Belépés »
Regisztráció »

Talán Ön is hallott arról a hihetetlenül gyorsan terjedő trójai e-mailről...

2010. szeptember 27.

Talán Ön is hallott arról a hihetetlenül gyorsan terjedő trójai e-mailről...
Talán Ön is hallott arról a hihetetlenül gyorsan terjedő trójai e-mailről, mely "Here you have" címmel érkezett meg számos postafiókba szeptember első felében.

A Barracuda Labs kutatócsapatának tájékoztatása szerint a levél először szeptember 9-én 8 óra 44 perckor tűnt fel, majd a délutáni órákra világszerte elterjedt. A vírus futótűzként terjedt, elárasztotta a postafiókokat. A jelentések szerint majdnem teljesen megbénította a munkát az irodákban világszerte. Nem kímélte az olyan jelentős szervezeteket sem, mint például a NASA, a Comcast, az AIG vagy akár a Disney.
Örömmel tájékoztathatjuk Önöket, hogy a Barracuda biztonsági elemző csapata gyors munkájának köszönhetően elhárult a veszély! Mostanra több, mint 200.000 üzenet lett blokkolva, meggátolva ezzel a vírus elterjedését. Ez az elképesztően gyors reagálás megelőzte a konkurens gyártókat, ezzel is bizonyítva, hogy a Barracuda Networks egyedülállóan gyorsan képes felismerni és kivédeni a legújabb fenyegetéseket is. Az Energize Updates révén mára minden Barracuda eszköz birtokosa biztonságban van, hiszen az automatikus frissítéseknek köszönhetően a szűrők blokkolják a kártékony leveleket.

Ha Ön is szeretné biztonságban érezni magát nap, mint nap, hívjon minket és megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

Kipróbálná, hogy a Barracuda eszközei mennyire hatékonyak?
Spam-szűrés, web szűrés, üzenetek archiválása? Tegye próbára az eszközöket!
Két hetes INGYENES tesztelési lehetőséget kínálunk, hogy Ön is meggyőződhessen a Barracuda készülékek kiemelkedő teljesítményéről!

Kérdésekkel kapcsolatban állunk rendelkezésére!

« Vissza