Belépés »
Regisztráció »

SafeNet AZ ÉLEN!

2012. február 28.

SafeNet AZ ÉLEN!

Kedves Látogatóink, Partnereink, Ügyfeleink!

 

Örömünkre szolgál az a bejelentés, hogy az általunk forgalmazott SafeNet termék a legfrisebb felhasználóazonosítás piacára vonatkozó Gartner elemzés szerint egyértelműen az élen jár.

 

 

 

A SafeNet az előforduló összes azonosítási módszerre megoldást ad, legyen az különféle tulajdonságú és biztonsági szintű tanúsítványalapú hadver token/smart kártya, akár virtuális token, vagy az egyszeri jelszavas (OTP) megoldások számos fajtája: esemény vagy időalapú tokenek, kérés-válasz alapú tokenek, okostelefonon futtatható jelszógenerátorok, SMS-alapú egyszeri jelszavak, stb. Ráadásul mindehhez többféle menedzsmentrendszer is választható, a felhasználói igények minél jobb kiszolgálása érdekében.

 

 

Legnépszerűbb menedzsmentrendszere a SafeNet Authentication Manager (SAM) évek óta a közepes és nagyvállalati felhasználók kedvelt AD integrált megoldása, több tízmillió felhasználó számára garantálva az erős azonosítás biztonságát.

 

 

Az elemzés külön kiemeli a SafeNet authentikációs megoldásainak kedvező árazását, és a kimagaslóan pozitív ügyfélelégedettséget.

 

 

Érdemes minderre odafigyelniük az alkalmazandó technológiát fontolgató IT-biztonsági integrátoroknak is, hiszen - mint arra az elemzés rámutat - a felhasználóazonosítási piac évről évre 30%-kal nő.

 

 

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére!

« Vissza